Välkommen att söka sommarjobb på Kaffeteriet vid Göta kanal!

Vill du jobba i händelsernas centrum och vara med på resan längs Göta kanal i Borensberg?

Har du fyllt minst 17 år, har erfarenhet av liknande jobb och vill ha ett roligt sommarjobb med högt tempo?

Du har ordningssinne, gillar mötet med gäster samt är en lagspelare inom ett serviceyrke. Att du behärskar engelska och/eller tyska, har kassavana och t o m har barista-kunskaper är det ett plus.

Om du är nyfiken på att fortsätta utvecklas och bidra med din glädje och entusiasm, med uppgifter inom tillredning, glass, kafé, städ, minigolf, cykel eller husbilparkering – så kan detta vara något för dig! 

Välkommen att söka till Kaffeteriet – en turistanläggning med kafé, minigolf, cykeluthyrning och ställplats för husbilar.  Tillsammans ser vi fram emot en ny spännande säsong 2024!  

Sommarsäsongen sträcker sig under perioden 6 juni – 18 augusti 2024. Kaffeteriet är medlem i Visita. Intervjuer och antagningar kommer att ske löpande med inriktning till de olika arbetsområdena inom verksamheten. Kontaktperson på Kaffeteriet är Jonas Nilsson.

Skicka din ansökan senast 2024-03-31 till: sommarjobb.kaffeteriet@gmail.com

  • Din ansökan behöver innehålla personligt brev och CV med fullständiga kontaktuppgifter såsom namn, födelsedata, adress, e-postadress samt mobiltelefonnummer.
  • Döp alla filer med ditt namn + typ av dokument ”cv” respektive ”personligt brev”.
  • Ansökningar emottas endast via ovanstående e-postadress.

Kaffeteriet startade 2014 i det nyrenoverade magasinet nere vid kanalhamnen i Borensberg. Verksamheten erbjuder kafé med fika och glass, minigolf, cykeluthyrning, serviceanläggning för båt- och husbilsgäster samt ställplats för husbilar. Kaffeteriet har, tillsammans med sin härliga personal, under dessa år fått förmånen att erhålla utmärkelser såsom Årets Ställplats 2015, Årets Längs Götakanalföretag 2016 samt nominering till Årets Gulddroppe i Borensberg 2017.